Per daug daug praktikos atsiradęs derinys!
Ingredientai:
- 90 g. rudo cukraus
- 90 g. miltų
- 90 g. migdolų miltų
- 90 g. šalto sviesto
- 1 nutarkuoto apelsino žievė (nėra būtina, bet skonį paįdomina! Galima keisti citrinos žievele)
Kepimo laikas:
- 155 C orkaitė “su vėju”, apie 15 min – kol spalva taps auksinė
Įranga:
- Virtuvinis maišytuvas, bet puikiai pavyksta ir pirštais
- Dubuo maišymui
Pasiruošimas iki kepimo:
- 10 min.
Sausus ingredientus ir apelsino žievę sumaišiau, į juos sudėjau nedideliais kubeliais pjaustytą sviestą ir maišiau, kol masė pavirto į šlapius trupinukus – aš maišiau kombainu, bet lygiai taip pat viską galima padaryti maišant ir “trinant” pirštais.
Trupinius į skardą, kad kuo mažiau liestųsi, ir į 155 C orkaitę (su vėjelio funkcija), apie 15 min. – kol spalva taps auksinė.
Šitie trupiniai labai universalūs – naudoju juos kaip pagrindą cheescake’ui bei kitiems desertams. Skanūs jie ir vieni patys, bet taip valgau kai niekas nemato.