Ingredientai:
- 400 g. avižinių dribsnių
- 50 g. migdolų drožlių
- 50 g. kokosų drožlių
- 50 g. moliūgų sėklų
- 50 g. linų sėmenų
- 1 a.š. vanilės ekstrakto
- 70 g. agavų sirupo
- 50 g. kokosų aliejaus
Kepimas:
- 160 C orkaitė, su vėju, 30 min, kas 8 min pamaišant
Įranga:
- Dubuo maišymui
Pasiruošimas iki kepimo:
- 10 min.
Gaminimo eiga tai ‘labai’ sudėtinga – kokosų aliejų pakaitinu, kol išsilydo. Tada dideliam inde viską sumaišau – labai gerai išmaišau, kol visi ingredientai sušlampa – ir paskleidžiu ant skardos, išklotos kepimo popierium.
160 C su vėju, 30 min, kas 8 min pamaišant.
Jei yra nuotaika, į iškeptą ir pravėsusią granolą įmaišau trupintų liofilizuotų uogų – prideda malonaus rūgštumo.
Ji tokia traški gaunasi, kad valgau kaip dribsnius su pienu – pienas toks karameliškai saldus pasidaro.